aankoop
keuring

Hij staat er blinkend bij, je hart gaat er sneller van kloppen en bij het zien van de advertentie online ben je al verkocht. Toch is het belangrijk dat je je niet laat leiden door emotie of enkel looks bij het kopen van een tweedehands auto. Want wat is de onderhuidse staat van de auto die je op het oog hebt? Uiteindelijk wil je zeker weten dat je veel veilige kilometers kunt afleggen met een glimlach op je gezicht, nietwaar?

Om die reden is het wellicht slim om vóór de koop een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Zo word je behoed voor een hoop onvoorziene kosten en misschien wel de miskoop van de eeuw.  Nick is in te huren om zo’n onafhankelijke keuring uit te voeren op de auto die jij op het oog hebt, waar deze ook staat! 

Onafhankelijk advies

Je bent zeker van een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel.

Weet wat je koopt

Je auto wordt aandachtig geïnspecteerd. De resultaten van de keuring worden helder op papier gezet, handig voor je onderhandelingspositie.

Bespaar een miskoop

Je bent voorbereid op aankomend onderhoud en kosten. Geen onaangename verrassingen achteraf!

Wat extra zekerheid kopen?

Plan hier een afspraak voor een aankoopkeuring. De kosten bedragen € 250,-  en je ontvangt het keuringsrapport dezelfde dag nog!

inruil

 

Inruil is bespreekbaar. Afhankelijk van het merk/model en andere belangrijke zaken zoals kilometerstand en documentatie beoordelen wij of het interessant is om deze in onze voorraad op te nemen. Als wij er enthousiast van worden, dan een nieuwe koper vast ook! Stuur ons gerust een berichtje met wat informatie over je inruiler.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

5 + 14 =