Import

Indien je een speciale auto zoekt, een exemplaar met specifieke opties, een bepaald type of bouwjaar en het aanbod in Nederland blijkt te klein – of te duur – te zijn, overweeg dan eens de buitenlandse markt. Met andere woorden; misschien is import een geschikte optie. Het klinkt spannender dan dat het is. Althans, als je de valkuilen kent, de pareltjes weet te vinden en het papierwerk netjes voor elkaar hebt. Wij hebben ruime ervaring met het importeren van auto’s en kunnen jou dus grenzeloos verliefd laten worden, zonder hartzeer.

Het gaat verder dan alleen een auto aanwijzen en die vervolgens op Nederlands kenteken zetten, zoals de meeste bedrijven doen. We reizen af naar waar je toekomstige auto ook mag staan, hangen hem aan de testkast, checken de auto uitvoerig en maken zelfs een proefrit, voor jou. Na afloop kan je een belletje van ons verwachten. Is een auto niet goed, zeggen we het ook. Het gaat niet om die handtekening, het gaat erom dat jij je absolute droomauto vindt en hier nog lang plezier van hebt.

Klopt alles? Dan faciliteren we je van begin tot eind. Aankoop en onderhandeling ter plaatse, verzekerd transport naar Nederland, verzekerde opslag (indien nodig), de BPM aangifte, RDW keuring, rest BPM, leges kenteken en eventuele extra’s zoals het installeren van een alarm of monteren van een trekhaak. 

Onze diensten

BPM Calculatie

Gegarandeerd laagste BPM afdragen
Berekening op basis van taxatierapport
BPM wordt berekend op basis van een betrouwbare benchmark.

l

BPM Rapport

Voordeligste taxatie
Voldoet aan eisen belastingdienst
Op basis van de specificaties van je auto
Compleet, klaar om in te dienen!
R

Complete invoer

Voertuig aanmelden bij RDW
Afhandeling douane
Aangifte belastingdienst
Betaal de laagste BPM

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

1 + 12 =