over ons

Nick Palioni heeft jarenlang voor een klassiekerbedrijf gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor de in- en verkoop, werkplaats en bijzondere restauratieprojecten. Van racewagen tot aan amfibievoertuig; zo’n beetje alles heeft hij wel voorbij zien komen en weer verhandeld.

Yvette over Nick: ‘’Nick is allereerst een mega sociaal mens. Altijd geïnteresseerd in de (auto)verhalen van anderen – hij kent er zelf ook een paar – en goedlachs. Gezelligheid kent geen tijd dus sleep de koffiebonen maar aan! Los van dat hij lekker kan kletsen, is hij al veel in het buitenland geweest om auto’s te halen. Pareltjes verstopt over de grens; hij heeft er echt een neusje voor. Ook is Nick technisch heel goed onderlegd en weet hij bijna alles over oude BMW’s en ALPINA. Deze man kan je uittekenen in een goed klinkende BMW E30, liefst lekker met het dakje open.’’

Yvette Houtgraaf beheert en vult al zes jaar lang een succesvol online autoplatform onder de naam ‘Het Automeisje’ en wordt door zo’n beetje elk merk uitgenodigd op persintroductie om zo hun nieuwste modellen te ontdekken en hier iets over te schrijven (of filmen). Daarnaast is zij Content Creator voor vele bedrijven uit de branche: van Leaseplan tot aan Shell.

Nick over Yvette: “Yvette is een autoliefhebber in hart en nieren, dit merk je gelijk zodra je even met haar praat. Of het een oldtimer, youngtimer of een spiksplinternieuwe auto betreft, geen auto is te gek voor haar en ze weet er wel weer een leuk verhaal bij te vertellen of schrijven. Ze heeft meer supercars gereden dan de meeste mannen en weet altijd stralend te overtreffen bij de vraag ‘Wat is de mooiste auto die je ooit hebt gereden?”

Een gezicht bij de naam

Schroom niet om ons te mailen, bellen of te verzoeken de koffie alvast klaar te zetten!

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

9 + 14 =