Ibiza

Car enthusiasts goes Ibiza! Vanaf heden verzorgen wij ook invoer en transport naar Ibiza, gespecialiseerd in Wrangler & Defender, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden (zowel standaard als custom auto’s). 

Stel je bent al met je auto op het prachtige eiland Ibiza, maar je ondervindt problemen met het invoeren of het op tijd omzetten van je huidige kenteken naar het Spaanse kenteken?

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, gaat dat niet altijd even makkelijk:
– Bijvoorbeeld omdat de eerst volgende afspraak voor registratie pas plaats kan vinden (vanwege lange wachttijden bij de Spaanse RDW) wanneer het huidige kenteken al komt te vervallen, zoals een transportkenteken.
– Of de auto is aangepast en dus niet conform Europese Certificaat van Overeenstemming (COC). In dit geval zal de auto eerst moeten worden teruggebouwd naar origineel, dan worden gekeurd en weer teruggebouwd naar de aangepaste versie. Hiervoor is homologatie noodzakelijk bij de eerst volgende APK. Wij leveren deze dienst vooral voor Wranglers en Defenders.

Uiteraard kunnen zich ook andere beren op de weg voordoen, zowel technisch als logistiek. Wij nemen graag de zorgen uit handen en helpen je eenvoudig naar de makkelijkste en snelste oplossing om heerlijk te kunnen genieten van je auto op het eiland. Gemiddeld hebben wij een Wrangler/Defender binnen 2 a 3 weken op Spaans kenteken.

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of specificatie.

 

Onze diensten

BPM Calculatie

Gegarandeerd laagste BPM afdragen
Berekening op basis van taxatierapport
BPM wordt berekend op basis van een betrouwbare benchmark.

l

BPM Rapport

Voordeligste taxatie
Voldoet aan eisen belastingdienst
Op basis van de specificaties van je auto
Compleet, klaar om in te dienen!
R

Complete invoer

Voertuig aanmelden bij RDW
Afhandeling douane
Aangifte belastingdienst
Betaal de laagste BPM

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

2 + 12 =