BMW E30 325i cabriolet

3.25i

Te Koop

Eigenschappen

€24.500,-

1989

Rood

115.000 km

170 pk

Manueel

Benzine

Beschrijving

Ben je op zoek naar een klassieke sportwagen met een indrukwekkende prestatiehistorie en de mogelijkheid om te genieten van het openluchtritueel? Zoek niet verder dan de BMW E30 325i cabriolet uit 1989! Een exemplaar om nooit meer te verkopen. Deze iconische auto, met slechts 115.000 km op de teller, is voorzien van een krachtige 2,5 liter zescilinder motor die maar liefst 170 pk levert. Dat was al rap voor die tijd maar ook in het hedendaagse verkeer kom je prima mee. Dit, gecombineerd met het feit dat alles aan deze auto origineel BMW is, zorgt voor een authentieke en onvergetelijke rijervaring.

Bovendien is deze BMW E30 325i cabriolet voorzien van een aantal extra opties die het rijden nog comfortabeler en aangenamer maken. Zo heeft de auto een beige lederen interieur, elektrische ramen en buitenspiegels, airco, alarm, sportstoelen en lichtmetalen velgen.
Deze BMW E30 is ook uitgerust met een handmatige vijfversnellingsbak, wat zorgt voor een sportieve en precieze rijervaring.

De auto is destijds in Spanje geleverd en werkelijk alles is bij de dealer gedaan. Dit wordt gestaafd door de originele onderhoudsboekjes en facturen. De auto verkeert in zeer mooie staat, zowel van binnen als buiten en eronder. Door het warme klimaat heeft de auto nergens roest en er is nog nooit aan de auto gelast.

Met zijn kenmerkende uiterlijk, indrukwekkende prestaties, de mogelijkheid om te genieten van de open lucht, een rijkdom aan extra opties en een lage kilometerstand, is dit een auto die je moet hebben als je op zoek bent naar een klassieke sportwagen met een moderne twist. Prachtige onversleutelde auto die moet worden gezien, echt een collectors item.

Voor meer info gelieve even contact op te nemen.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

15 + 8 =