Lotus Exige S2

Verkocht

Eigenschappen

2006

Wit

34.588 km

192

Manueel

Benzine

Beschrijving

De Exige is een gewilde sportwagen en bij uitstek geschikte track-toy. Dit lichtgewicht – slechts 950 kg i.c.m. 192 pk – voelt ongekend sportief aan en is een feestje om te rijden mede dankzij de achterwielaandrijving, 6 versnellingsbak en uiteraard het sperdifferentieel. Tel daar de unieke additionele onderdelen en fijne opties bij op en je hebt een droom van een auto te pakken.

Deze S2 heeft een frisse witte lakkleur en het alcantara blauwe interieur is custom, afkomstig uit een S1 model. De stoelen hebben Williams 4 / 6 puntgordels waardoor je goed op je plek gehouden wordt. De custom dubbele uitlaat is in Engeland gemaakt specifiek voor Lotus. Het ziet er origineel uit maar zorgt voor een betere sound. Verder ervaar je comfort en luxe (jaja, voor Lotus-begrippen) van de stoelverwarming, airco, parkeersensoren en extra tweeters naast de hoofdsteunen.

Wat moet je weten over deze auto? Volledig nagekeken en geserviced door Van der Kooi, de officiƫle Lotus dealer in Nederland. Van der Kooi heeft de auto technisch in orde gebracht (service + proefrit) en de huidige eigenaar heeft ervoor gezorgd dat er een heleboel dingen zijn veranderd en gerepareerd (facturen ter inzage). Olieverversing, Harnass-installatie, nieuwe uitlaat en meer. Volgende beurt staat gepland bij 48.000km of 11-2021.

Zelf ervaren? Contact ons om een afspraak te maken.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

10 + 13 =