Porsche 992 Carrera 4S

Convertible

Te Koop

Porsche 992 cabriolet

Eigenschappen

€170.000,-

2019

Zilver

28.510 km

450 pk

Automaat

Benzine

Beschrijving

Deze Carrera 4S kan je nog net even wat meer rijplezier bieden als cabriolet. Het dak gaat er letterlijk en figuurlijk af! Het is met recht een bak herrie wat eruit komt, die toeneemt in intensiteit en gelaagdheid zodra je in toeren klimt. Bij gas los klinkt er luid gerochel. Geen onnodige stoerdoenerij met harde ploffen maar een nauwkeurig Duits orkest wat de oren streelt.

Hoe rijdt het? Het is het trucje dat Porsche al 55 jaar toepast, fijngeslepen tot iets ongelooflijks. De zit is laag, je voelt alles wat er gebeurt. De carrosserie en het onderstel zijn nog stijver, terwijl de vering en demping op slecht wegdek meegaand en vriendelijk zijn. De opnieuw gepositioneerde actieve motorsteunen zorgen voor nog meer stabiliteit. De remmen grenzen aan het bizarre. De transmissie is een alerte en pijlsnelle achttraps PDK waar niet handmatig tegenop te schakelen valt. De neus is licht, maar onderstuur blijft uit – de vierwielaandrijving verschuift de kracht tussen de assen en trekt je uit snelwegopritten en door ­klaverbladen met de snelheid en precisie uit je dromen.

In 4S-vorm biedt de nieuwe 911 je al meer snelheid dan je ooit zult kunnen toepassen en geeft hij je meer bruikbaarheid dan je eigenlijk van een sportauto zou mogen vragen. In dit alles – en in technische innovatie en veiligheidssys­temen – gaat hij weer net iets verder dan de al zo geslaagde 991.

Wat moet je weten over deze auto? Het betreft een dealer auto, valt nog binnen de fabrieksgarantie. Voorzien van sportuitlaat en Sport Chrono pakket. Compleet met boekjes, twee sleutels en onderhoud volgens schema bij de dealer. Strak in de lak nooit aan gespoten. Elke aankoopkeuring is mogelijk. Wil je proefrijden? Contact ons dan voor het maken van een afspraak.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

11 + 5 =