Renault Mégane R.S.

Te Koop

Eigenschappen

€18.950,-

2014

Grijs

123.450 km

2.0 Turbo

Manueel

Benzine

Beschrijving

De Mégane R.S. is één van de meest geprezen hot-hatches aller tijden. Dat het een strijder is, is te zien aan zijn imponerende voorkomen. Verbrede wielkasten, een race-achtige neus en een grote diffuser achter met centraal in het midden een dikke uitlaat. De ventilatieopeningen in het voorscherm en de bescheiden achterspoiler maken het af. Het maakt de hoonigan in je los zullen we maar zeggen.

Binnenin de cockpit vinden we veel carbon-look elementen en prachtige Alcantara stoelen met in de hoofdsteunen de R.S. initialen geborduurd plus opvallende rode gordels. Het Bose audiosysteem verzorgt de tunes (alsof je het ooit zat bent om naar je eigen pops and bangs te luisteren) en met het R-Link infotainmentsysteem ben je altijd verbonden met je telefoon.

Renault Mégane R.S. heeft een echte wedstrijdmentaliteit. De auto beschikt over een 2.0 liter 4-cilinder turbomotor, goed voor 265 pk. Deze Mégane is ook nog eens voorzien van een cup onderstel; wat hem extra stijf en racy maakt. Het sportstuurtje is, zoals we verwachten, lekker stug en wat zwaarder. Het koppelen gaat echter vederlicht. De nieuwste generatie Mégane R.S. mag dan verkrijgbaar zijn met automaat, maar in dit exemplaar moeten we nog zelf schakelen. Maar de echte sportieveling zal toch altijd voor een handbak kiezen, nietwaar? Zo heb je nog het gevoel dat je echt een beetje moet werken, om de maximale prestaties eruit te halen.

Wat moet je weten over deze auto? Het betreft een origineel Nederlandse auto, van de tweede eigenaar. Volledig originele lak, altijd dealer onderhouden en onlangs is de olie ververst plus nieuwe oliefilters en bougies. Je koopt hiermee een betrouwbare, sportieve auto die prima dagelijks te gebruiken is.

Wil je deze Mégane R.S. eens van dichtbij bekijken en proefrijden? Contact ons dan voor het maken van een afspraak.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

9 + 13 =