BMW 640i

M-Sport pakket

Verkocht

BMW 640i

Eigenschappen

2016

Zwart

86.402 km

320 PK

Automaat

Benzine

Beschrijving

De perfecte mix tussen elegant en krachtig (of ‘kracht en aantrekkingskracht’ zoals BMW het noemt in de folder). Te beginnen met zijn uiterlijk. Het design van zijn snoet en bilpartij wijkt af van de ‘standaard’ BMW. Het rondere lijnenspel verzacht zijn sportieve karakter, het doet hem wat minder agressief lijken waardoor je dit model wellicht meer als vriendelijke ‘daily’ zou kunnen zien dan als weekend-sportwagen.

Maar vergis je niet; het is een echte wolf in schaapskleren. Onder zijn perfect gesneden maatpak ligt een 3.0 liter zes-in-lijn benzinemotor met twinscroll-turbo en variabele kleptiming, goed voor 320 pk. Door de twinscrolltechniek heb je op elk moment kracht ter beschikking. Het samenspel met de achttrapsautomaat van ZF is bovendien uitstekend. Deze 6-serie beschikt bovendien over integrale actieve besturing; wat inhoudt dat de achterwielen meesturen.

Het logge van de ‘echte’ coupé is ook wat verdwenen; ondanks zijn grootte oogt de vierdeurs dynamisch. Het interieur heeft in onze ogen de beste kleur die er is en de zwarte lak kleed hem mooi af. Deze 6-serie is voorzien van alle luxe en comfort zoals stoelverwarming, Harman Kardon sound-system, soft-close op de portieren en adaptieve cruise control. Ook het kanteldakje wat open kan met lekker weer is een grote plus. iDrive zorgt ervoor dat het geen knoppenovervloed is binnenin waardoor het vandaag de dag nog steeds modern en dynamisch oogt. Los daarvan beschikt hij over mooie details, zoals de typeaanduiding in de C-stijl, die zowel met deur open als dicht zichtbaar is.

Wat moet je weten over deze auto? Het is een schadevrije auto waar nooit aan gespoten is. Dealeronderhouden met complete historie, origineel Nederlandse auto. Wil je proefrijden? Maak dan van te voren even een afspraak.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

14 + 14 =