Fiat Panda Selecta

U9 CVT Automaat

Verkocht

Fiat Panda Selecta '92

Eigenschappen

1992

Blauw

107.809 km

1.1 viercilinder 50 PK

Automaat

Benzine

Beschrijving

De Fiat Panda is een ware cult aan het worden! Waar ‘vroeger’ hele gezinnen zich in grote getalen mee vervoerden, naar werk reden en mee op vakantie gingen, is het vandaag de dag een zeldzamere verschijning. Althans, in deze staat. Verzamelaars en liefhebbers van bijzondere auto’s wensen steeds vaker een Panda erbij in hun garage. Wij snappen dat! Deze kleine icoon tovert een glimlach op je gezicht tijdens het rijden; puur door zijn simpelheid.

Je zou het kunnen vergelijken met een kleine G-Klasse voor een tsja, heel andere klasse. Het geluid wat de portieren maken bij het dichtslaan, het opstaande ruitje met slechts één ruitenwisser, hoog op z’n wielen… Gewoon stoer! Gooi er noppenbanden onder en je lacht iedereen uit. Of niet, want dit exemplaar is mooi origineel gebleven. Sterker nog; alle voorgaande eigenaren hebben er werk en liefde inzitten waardoor jij nu een Panda uit ’92 koopt die als nieuw is. Zowel optisch als technisch in top staat! De auto komt met een complete ordner vol aan documentatie tot en met de eerste aankoopfactuur in guldens aan toe. Werkelijk elk bonnetje van gegeven onderhoud/vervanging zit er bij, uniek!

Je verwacht mogelijk geen luxe aan boord. Tuurlijk de ramen moet je open zwengelen en je hebt geen stuurbekrachtiging.. maar schakelen hoef je niet! De auto beschikt over een ingenieuze traploze CVT automaat die z’n werk verstaat. De 1.1 viercilinder motor perst er 50 PK uit die aanvoelen als minstens 75 trappelende mini-paarden. Je gaat alles en iedereen rap voorbij, rotondes pak je met de grootste glimlach en in de stad pas je in elke parkeerplek. Ondanks dat je een stukje terug in de tijd gaat geniet je van moderne gemakken zoals automatische verlichting, mistlampen en achteruitverwarming. Stoelen die zo handig ver naar voren klappen dat de instap voor een driedeurs auto meer dan ruim is. Ook de achterbank kan plat waardoor je de ruime kofferbak nog meer vergroot en zo de Ikea én het tuincentrum tegelijk kan bezoeken!

Wat moet je verder nog weten over deze auto? Het is een origineel Nederlandse auto, roestvrij (ook de onderzijde), binnen en buiten in uitzonderlijk goede staat, met complete historie vanaf dag één. Wij werken op afspraak, dus bel even van te voren als je wil proefrijden.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

8 + 9 =