Tesla Model S 100D Full Option

Long Range

Verkocht

Tesla Model S

Eigenschappen

€69.500,-

2018

Donkerblauw

74.925 km

100D

Automaat

Electrisch

Beschrijving

Deze full option Tesla is uitgevoerd in donkerblauw in combinatie met beige lederen interieur. De blauwe lak staat de auto werkelijk prachtig en in combinatie met 21” wielen en het spoilerpakket rondom is dit een zeer aparte verschijning en maakt de auto lekker onderscheidend van de rest van het aanbod.

In het fraaie interieur voel je je onmiddellijk thuis: Zeeën van ruimte mede door het gebroken witte interieur, vrije lichtinval door het glazen panoramadak en zeer veel mogelijkheden om alles naar wens in te stellen. De uitstekende geluidsklank van het geluidsysteem zorgen dat je kunt genieten van jouw favoriete muziek plus de autopilot en fullmap navigatiesysteem zorgen ervoor dat je in alle comfort aankomt op je bestemming.

Deze auto is dealer onderhouden, komt uit 2018 en heeft slechts 74.925 km gereden. Het betreft een dual motor long range, wat inhoudt dat je in optimale omstandigheden 619 (!) km kunt rijden. Het opladen gaat eenvoudig via Tesla Supercharger (300KW per uur) of eenvoudig aan een laadpaal thuis. Het vermogen potentieel en gebruiksgemak is enorm en de aanwezige luchtvering zorgt voor meer veiligheid en rijcomfort onder alle omstandigheden. Uiteraard is de auto voorzien van autopilot, automatische airco et cetera, hierbij een opsomming van de belangrijkste upgrades en kenmerken:

– Volledige garantie op alles tot 100.000km
– 4% Bijtelling tot november 2023
– Geen wegenbelasting
– Accu/motor garantie tot 8 jaar of 240.000km
– Full Led verlichting
– Keyless entry
– Panorama dak
– Alle mogelijke actieve veiligheidssystemen
– Prijs is exclusief BTW
– Financiering mogelijk

Extra upgrades:

– Target Blue Eye (waarschuwing hulpdiensten t.w.v. 1600€)
– Audio upgrade af fabriek
– 21inch velgen met nagenoeg nieuwe banden
– Spoilerpakket rondom
– Panorama Dak
– Gele remklauwen
– Blacked out / dechromed

De auto verkeert in werkelijk topstaat en heeft recent (minder dan 400km geleden) een volledige update en check-up gehad bij Tesla. Mocht er een bepaalde feature missen in de omschrijving, laat het ons even weten. Uiteraard behoort een onafhankelijke aankoop keuring tot de mogelijkheden.

Wens je ook een geruisloze maar supersnelle proefrit of wil je gewoon wat meer info? Gelieve dan even contact op te nemen. De prijs is exclusief BTW en wordt geleverd met factuur.

Kom in contact

Locatie

Groenekan (Utrecht)

Open op afspraak

Laat een bericht achter

13 + 15 =